massa raons par a tant poc astorament

He penjat una foto a Flirck.  Una foto que veig com a parella d’un altra , les dues comparteixen  mirades d’astorament, de  descobriment. Decideixo que les dues comparteixin títol i  amb una certa ironia les batejo “massa raons per tant poc astorament”. Poques hores després Barcelona plora, perplexa, enrabiada i ferida. Les Rambles, temple de la tolerància, ha viscut la mort , la intolerància , el dogmatisme religiós, el terror.

Les primeres reaccions del Govern espanyol es dolorosa , distant i sectària. Altra gent vol esborrar l’idioma català de les declaracions , reaccions i del carrer. No fa tant es negaven a convocar la junta de seguretat. No, no es hora de cap retret , tot es massa gros per perdre el temps amb tanta mediocritat . Rectificaran, espero.

 

Massa raons per a tant poc astorament. Avui l’astorament es fa infinit.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *