ANGLATERRA, ELECCIONS.

Teresa May , premier britànica va avançar les eleccions confiant amb les enquestes i el seu instint. Teresa May no és Margaret Thatcher. No , no ho és. Ha perdut la majoria absoluta , gran part del seu prestigi  i tota la capacitat de lideratge polític. El brexit dur perd plomés i força.  Londres és al centre de l’atenció política europea. Es parlarà i molt dels resultats i les seves conseqüències. Jo només prenc nota d’algunes dades. S’havia donat per morta la social democràcia i amb ella el matis. Dons sembla que la social democràcia i els matisos estaven mal enterrats i ressorgeixen  enterrant els extremismes. De moment a Anglaterra.

Es deia que les campanyes electorals servien de poc . Retorna el porta a porta i la campanya torna a ser decisiva. De moment a Anglaterra.

Es deia que aquell que perdia un referèndum perdia molt mes que unes eleccions, havia passat a Quebec. El Partit Nacionalista Escocès semblava haver passat el tràngol. Ara ha perdut uns quants escons i moltes , moltes expectatives. De moment parlem d’Anglaterra.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *