Escupire sobre vuestras tumbas.

Un altra foto de la sèrie “a vista de bus”.  Aquesta web  vol ser de fotografia, cosa que implica moltes coses.  El títol de la novel·la de Boris Vian és un títol que em va venir al cap tant prompte vaig veure la foto. La novel·la a la que fa referencia és una novel·la dura que recomano, avui més en boga després de Trump. El que em va recordar  el títol i em va fer recuperar la foto, però, va ser una altra cosa. Va ser la roda de premsa del President de la Generalitat amb els imputats del 9N, va ser la sortida dels tres imputats del jutjat després del vist per sentencia. Ningú d’ERC , ni  CUP, ni CAP d’Unió.

Perquè em deuria venir al cap el títol i la foto??

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *